Contact

Maak een vliegende start met Exact Online! Wij bieden moeiteloze overgangen voor kantooradministraties, inclusief documentmigratie en soepele grootboekschema-aanpassingen. Specifieke ondersteuning voor diverse systemen, waaronder Accountview, Afas, Exact Globe, en meer. Ontdek de mogelijkheden! Neem direct contact met ons op voor een vlekkeloze overgang en maatwerkondersteuning voor uw administratie.

Na het versturen van onderstaande formulier zullen we contact met u opnemen.

Recensies

Intercompany Solutions
Intercompany SolutionsGoede afterservice
Lees verder
Micha en zijn team hebben ons geholpen met de dataconversie van een oud softwarepakket naar Exact, de data is goed overgegaan en er is uitgebreid uitleg gegeven in het proces. Wij hebben ook goede afterservice gehad van Micha en zijn zeer tevreden.
IDOS BV
IDOS BV200+ conversies
Lees verder
Ik vond het idee van converteren (meer dan 200 administraties) enorm spannend, slapeloze nachten! Ook na het van tevoren bespreken van alle zaken om Overstapsoftware van genoeg informatie te voorzien om tot een goed programma hiervoor te komen. Maar eenmaal aan de gang merkte ik al dat het prima ging. Ook wanneer we onderweg tegen zaken aanliepen die verbeterd zouden kunnen worden, heb je hier direct werk van gemaakt. Uiteindelijk alles binnen 2 maanden tevreden overgezet 😊.
Blankers & Van Vark BV
Blankers & Van Vark BVGoede begeleiding bij overstap
Lees verder
Het team Overstap Software heeft ons goed begeleid met de overstap van U4 naar Exact Online. Ze stonden ten tijde van de migratie altijd klaar en hebben duidelijke verwachtingen geschept over de uitkomsten van de conversies. Hierdoor zijn we tevreden met de uitkomst. Belangrijk is ook de begeleiding in de diverse afwegingen en keuzes ter voorbereiding van het proces geweest en hier heeft Overstap Software ook de nodige tijd en aandacht in gestopt.
Vorige
Volgende

Team Overstapsoftware

Micha van Dam

Ik ben Micha van Dam, de oprichter van Excel Controller en Overstapsoftware. Sinds 1999 ben ik actief in het bedrijfsleven als financieel controller, en vanaf 2001 heb ik mijn carrière voortgezet als interim-professional. Gedurende mijn loopbaan heb ik voortdurend onderzoek gedaan naar mogelijkheden om processen te automatiseren.

Andrik vd Molen

Beste lezer ik ben Andrik en werk al geruime tijd als consultant bij Overstapsoftware BV. Binnen mijn functie richt ik mij specifiek op het begeleiden van trajecten naar Exact Online. Een belangrijk aspect voor mij is het opbouwen van persoonlijk contact met klanten. Ik vind het namelijk zeer boeiend om samen met hen te werken en hun wensen en behoeften te vertalen naar concrete stappen binnen het traject.

David Pilon

Mijn naam is David en ik ben Senior consultant bij Overstapsoftware. Ik ben ooit onderaan de ladder gestart als financieel medewerker en doorgegroeid naar Assistent boekhouder. In 1997 heb ik de overstap gemaakt naar de consultancy en ben dus nu ruim 25 jaar Exact (Online) consultant. Eerst in dienst bij een Exact dealer en sinds 2013 als zelfstandig consultant. In mijn werk zie ik niet direct problemen, maar uitdagingen.

Wim Bouma

Erik Roelandse

Adres

Mast 38
3891 KG Zeewolde

Bedrijfsgegevens

KvK nummer:

89.64.63.20

BTW nummer:

NL8650.53.340.B.01

Volg ons

20k+

Conversies uitgevoerd

500+

Klanten

25+

Software pakketten

1000k+

Bijlagen gered