Contact

Na het versturen van onderstaande formulier zullen we contact met u opnemen.​

Recensies

Intercompany Solutions
Intercompany SolutionsGoede afterservice
Lees verder
Micha en zijn team hebben ons geholpen met de dataconversie van een oud softwarepakket naar Exact, de data is goed overgegaan en er is uitgebreid uitleg gegeven in het proces. Wij hebben ook goede afterservice gehad van Micha en zijn zeer tevreden.
IDOS BV
IDOS BV200+ conversies
Lees verder
Ik vond het idee van converteren (meer dan 200 administraties) enorm spannend, slapeloze nachten! Ook na het van tevoren bespreken van alle zaken om Overstapsoftware van genoeg informatie te voorzien om tot een goed programma hiervoor te komen. Maar eenmaal aan de gang merkte ik al dat het prima ging. Ook wanneer we onderweg tegen zaken aanliepen die verbeterd zouden kunnen worden, heb je hier direct werk van gemaakt. Uiteindelijk alles binnen 2 maanden tevreden overgezet 😊.
Previous
Next

Team Overstapsoftware

Micha van Dam

Andrik van der Molen

David Pilon

Mijn naam is David en ik ben Senior consultant bij Overstapsoftware. Ben ooit onderaan de ladder gestart als financieel medewerker en doorgegroeid naar Assistent boekhouder. In 1997 heb ik de overstap gemaakt naar de consultancy en ben dus nu ruim 25 jaar Exact (Online) consultant. Eerst in dienst bij een Exact dealer en sinds 2013 als zelfstandig consultant. In mijn werk zie ik niet direct problemen, maar uitdagingen.

Wim Bouma

Erik Roelandse

Adres

Mast 38
3891 KG Zeewolde

Bedrijfsgegevens

89.64.63.20
NL8650.53.340.B.01

Volg ons

20k+

Conversies uitgevoerd

500+

Klanten

25+

Software pakketten

1000k+

Bijlagen gered