Aanvullende diensten

Voor een vliegende start met Exact Online bieden wij aanvullende consultancy. In overleg zijn diverse diensten en trainingen mogelijk om ervoor te zorgen dat je het maximale uit Exact Online haalt. Ontdek de mogelijkheden die het beste aansluiten bij jouw behoeften en doelen.

Lay-outs 
Wij bieden diensten voor het aanpassen van lay-outs, naar jouw gewenste opmaak. Zo kun je jouw documenten volledig aanpassen aan de uitstraling die past bij jouw bedrijf en professionele voorkeuren.

Vernummeren van bestaand grootboekschema
Wij bieden de service om bestaande grootboekschema’s te vernummeren naar een specifieke template of gewenste administratiestructuur. Hierdoor kun je eenvoudig je grootboekschema aanpassen naar een indeling die beter past bij jouw administratieve behoeften.

Bankkoppeling 
Wij nemen de zorg voor je uit handen door de bankkoppeling voor je in te regelen. Hierdoor wordt het proces van gegevensuitwisseling tussen je bank en administratie naadloos en efficiënt, waardoor je tijd bespaart en nauwkeurigheid behoudt.

Artikelen / artikelgroepen 
Wij verzorgen het aanmaken en inregelen van artikelen en artikelgroepen. Met onze diensten zorgen wij ervoor dat je artikelen en artikelgroepen efficiënt worden opgezet en georganiseerd, waardoor je eenvoudig grip hebt op je productinformatie en categorisatie.

BTW-aangiftes
Verbeter je BTW-aangiftes in Exact Online met onze gespecialiseerde diensten. Vereenvoudig je administratie en neem contact met ons op voor nauwkeurige BTW-rapportage.

BTW-codes
Wij verzorgen het aanmaken en inregelen van BTW-codes volgens de standaarden van Exact Online. Optimaliseer je BTW-administratie moeiteloos met onze diensten, zodat je financiële processen soepel verlopen.

Abonnement Opzeggen
Wij faciliteren het vlot opzeggen van abonnementen, waardoor het proces moeiteloos verloopt. Met onze service kun je snel en gemakkelijk afscheid nemen van abonnementen die niet langer aan jouw behoeften voldoen. Neem contact met ons op voor professionele ondersteuning bij het beëindigen van jouw abonnementen.

Factuur Inkoop & Verkoop
Optimaliseer je factureringsproces met onze diensten voor inkoop- en verkoopfacturen. Wij bieden professionele ondersteuning bij het beheren en stroomlijnen van je financiële transacties, zodat je met vertrouwen en efficiëntie kunt factureren. Neem contact met ons op voor een foutloze en geoptimaliseerde factuurafhandeling.

Geschreven Uren op Projecten
Eenvoudig en accuraat beheer van geschreven uren op projecten is cruciaal voor een gestroomlijnde projectadministratie. Met onze diensten zorgen wij voor een efficiënte registratie en rapportage van gewerkte uren, waardoor je nauwkeurig inzicht krijgt in projectkosten en -voortgang. Neem contact met ons op voor professionele ondersteuning bij het optimaliseren van jouw urenregistratie.

Grootboek Classificaties / RGS
Stroomlijn je financiële administratie met onze diensten voor grootboekclassificaties volgens het Referentie Grootboekschema (RGS). Wij bieden deskundige ondersteuning bij het inrichten en optimaliseren van je grootboek, waardoor je een gestructureerd overzicht krijgt van financiële transacties. Neem contact met ons op voor nauwkeurige en geïntegreerde grootboekprocessen.

Kortingen 
Optimaliseer je kortingsbeheer met onze diensten. Wij bieden professionele ondersteuning bij het effectief beheren en toepassen van kortingen in overeenstemming met jouw bedrijfsbehoeften. Neem contact met ons op voor een gestroomlijnd kortingsproces en maximaliseer de waarde voor zowel jouw bedrijf als klanten.

Documenten 
Wij bieden uitgebreide diensten voor het beheren van documenten, afgestemd op jouw specifieke behoeften. Of het nu gaat om het opzetten van een gestructureerd documentbeheersysteem, het personaliseren van lay-outs, of het stroomlijnen van documentprocessen, wij staan klaar om professionele ondersteuning te bieden. Neem contact met ons op voor een geoptimaliseerd documentbeheer dat voldoet aan jouw bedrijfsdoelen en vereisten.

Openstaande Inkoopbestellingen 
Sta in controle van je inkoopprocessen met onze diensten voor het beheren van openstaande inkoopbestellingen. Wij bieden deskundige ondersteuning om een overzicht te behouden van lopende inkooporders, zodat je nauwkeurig kunt plannen en budgetteren. Neem contact met ons op voor professionele assistentie bij het optimaliseren van je inkoopbeheer en het minimaliseren van onvoorziene kosten.

Openstaande Offertes 
Behoud overzicht en controle over je zakelijke kansen met onze diensten voor het beheren van openstaande offertes. Wij bieden professionele ondersteuning om ervoor te zorgen dat offertes nauwkeurig worden bijgehouden, opgevolgd en geconverteerd. Neem contact met ons op voor deskundige hulp bij het optimaliseren van je offerteproces en het maximaliseren van conversies.

Openstaande Orders 
Optimaliseer je orderbeheer met onze diensten voor het beheren van openstaande orders. Wij bieden professionele ondersteuning om een gestructureerd overzicht te behouden van lopende orders, zodat je efficiënt kunt plannen en voldoen aan klantverwachtingen. Neem contact met ons op voor deskundige assistentie bij het stroomlijnen van je orderverwerking en het verbeteren van klanttevredenheid.

Rapportages en Power BI
Overstapsoftware maakt deel uit van Excel Controller, een gespecialiseerd bedrijf in Excel- en Power BI-rapportages in combinatie met Exact Online en andere boekhoudpakketten. Enkele van onze gewaardeerde klanten zijn onder andere Arbo Unie, Artis, Hypotheker, Quion, Simac, Xite en Van der Valk.

Koppelingen
Wij bieden ook ondersteuning bij het maken en ontwikkelen van koppelingen tussen uw op maat gemaakte of branchegerichte softwarepakket en Exact Online.

Adres

Mast 38
3891 KG Zeewolde

Contact

025-2222431

Bedrijfsgegevens

KvK nummer:

89.64.63.20

BTW nummer:

NL8650.53.340.B.01

Volg ons